top of page
Obrázek autorarionkacz

EV5 soon? Evanescence se chystají v listopadu do studia

(English below)

Na festivalu Rock in Rio (15.9.2024) Amy hovořila s rádiem ‘89 FM A Rádio Rock‘ a kolem druhé minuty se dostali k otázce nové desky, viz video níže (zdroj):


"Momentálně se nacházíme v kreativním procesu, ale ještě ne příliš hluboko. Máme spoustu nápadů, takže to začneme brát vážně a v listopadu se chystáme do studia. První kolo!"


Zprávu ihned převzala nejrůznější média, např. Metal Hammer, Kerrang, The PRP, The Buzz, ChaosZine, Metal Injection a další.



EV5 je placeholder (dočasný název) pro budoucí novou desku (viz teorie o budoucí desce na evthreads). Tento pattern se poprvé vyskytl v letech 2010-2011, když fanoušci teoretizovali o tom, jaká bude třetí deska, která byla nazvána pouze "Evanescence". EV4 následně označovalo albumThe Bitter Truth a "EV5" bude album budoucí. Další zmínky o budoucím vývoji budu vydávat pod tagem EV5.



 

Evanescence To Hit The Studio This Fall


Evanescence are planning to enter the studio in November to begin hammering out new songs for their sixth studio album. The diamond-certified alternative metal band were interviewed by ‘89 FM A Rádio Rock‘ during their time at the annual ‘Rock In Rio‘ festival in Rio de Janeiro, Brazil this week, with vocalist Amy Lee saying of the band’s plans:


"We’re in the creative process right now, but we’re not deep in the throes of it yet. We’ve been doing a lot of creating, and we just have, like, tons of ideas. So we’re gonna get serious and get in the studio in November for the first round. Round one.”





13 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page