top of page
Obrázek autorarionkacz

Day of The Girl: Aukce obrazů se zvukovými vlnami songů Evanescence

11.října Evanescence zveřejnili oznámení, že u příležitosti Mezinárodního dne dívek (International Day Of The Girl) probíhá aukce tří obrazů se zvukovými vlnami z projektu Soundwaves Art. Jedná se o unikátní grafiky, vycházející ze zvuku skladeb Bring Me To Life, My Immortal a Use My Voice. Tyto obrazy a printy byly už minulý rok v prodeji a teď zbývají poslední tři originály - jedničky z padesáti kusů v sérii tisků, podepsaných od Amy Lee a umělce Tima Wakefielda. Výtěžek z prodeje těchto tří obrazů poputuje na podporu nadace Children in Conflict, která se stará o děti zasažené válečnými událostmi.


International Day of the Girl je projekt United Nations (Spojených národů), který se snaží upozorňovat na práva žen a dívek a také na výzvy, kterým musí po celé světě čelit. Snaží se umožnit dívkám žít v bezpečném světě, umožnit jim vzdělání a zdravý život. Pokud jsou v průběhu života podporovány, dokážou bojovat za svá práva a prorazit bariéry stereotypů a sociální marginalizace.


Amy se zde opět postavila na stranu, která mi přijde extrémně důležitá a mám z toho radost. Kromě toho, že jsou ty obrazy nádherné, mají i sociální přesah. Aukce ještě poběží skoro týden, ale už teď se cena u BMTL vyšplhala na 800 dolarů a nepochybně ještě poroste.










7 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page